Τετάρτη, Δεκεμβρίου 12, 2007

Περιέργως πως...

Περιέργως πως χτες για πρώτη φορά ευχαριστούσα την ύπαρξη των emo στην κοινωνία μας... Λοιπόν μετά από πολύ καιρό, αλλά μιλάμε για χρόνια, είπα να κατέβω για ψώνια (ρούχων) στην αγορά της Γλυφάδας γιατί αποφάσισα μετά από χρόνια να πάρω κανένα καλό ρούχο (lol).

Είπα λοιπόν να πάω στην Benneton... Μπαίνω λοιπόν και αρχίζω να κοιτάω... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Υπήρχαν μαύρα...! Επιτέλους δεν έβλεπα μόνο ροζ, πορτοκαλί και λαχανί (υποτιθέμενα) αντρικά ρούχα... Επιτέλους υπήρχαν μαύρα, γκρι, μπλε, μωβ (που περιέργως πως μου αρέσουν)...

Έχω λοιπόν να πω ένα ευχαριστώ σε αυτήν την μόδα... Τώρα πια μπορώ να ξαναβρώ "φορέσιμα" ρούχα και στα μαγαζιά που δεν μένουν εκτός μόδας (δηλαδή όλα τα μαγαζιά πλην λίγων του Μοναστηρακίου Αθηνών...)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ήταν μόδα να είσαι down! Καλό, όμως . Όπως είπες κι εσύ, βρίσκουμε κανένα καλό ρουχαλάκι να βάλουμε. Θυμέμαι πιο παλιά έπρεπε να ψάχνεις σε όλη την πόλη[που λέει ο λόγος].

Αμπελοφιλόσοφος είπε...

Και όμως τα πάντα γίνονται... Εντωμεταξύ φοβάμαι ότι θα γίνει και η goth και απ' την μία θα τα παίρνω με όλους τους δήθεν απ' την άλλη όμως θα είναι τόσο ωραία... Να βλέπεις παντού gothάδες... :D Ότι να 'ναι... Γυρνάω από underworld club, γι' αυτό... :P :P :P