Σάββατο, Δεκεμβρίου 22, 2007

Χριστουγεννιάτικη γιορτή...


Κάθε χρόνο στο σχολείο μου, το κύριο μέρος της γιορτής (σχεδιασμό και εκτέλεση) το αναλαμβάνει η εκάστοτε τρίτη λυκείου. Έτσι λοιπόν φέτος ήταν σειρά μας να την κάνουμε. Μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και υποχρέωσης αρχίσαμε ελάχιστο πριν να σκεφτόμαστε τι και πως θα κάνουμε. Κλασσικά διαφωνίες, ψηφοφορίες και άλλα τέτοια.

Η κύρια ροή αποφασίστηκε, οι ώρες που μας δίνονταν για πρόβες ήταν ελάχιστες και έπ
ρεπε να βγει εν ριπή οφθαλμού το όλο σόου... Έτσι λοιπόν πρέπει να πω πως μπορούμε να ονομαζόμαστε επάξια γνήσιοι Έλληνες όλοι μας. Μέχρι ακόμα και την προηγούμενη μέρα οι πρόβες και γενικά το όλο θέμα ήταν σε φάση, όχι μη τελική, άλλα πριν την αρχή θα έλεγα.

Παρ' όλ' αυτά η γιορτή βγήκε. Την ίδια την ημέρα οι περισσότεροί μας κλείσαμε δεκαπεντάωρο στο σχολείο όπου και μετά από -για πρώτη φορά- μεθοδική δουλειά κάτι άρχισε να γίνεται. Και μετά η ώρα της γιορτής... Και να... Όλα πήγαν καλύτερα από τέλεια. Η γιορτή έσκισε............ Όλοι μας συγχάρηκαν και πιστεύω ότι θα είναι μία από τις γιορτές που όλοι θα θυμούνται (υπάρχει και ο κλασσικός ανταγωνισμός κατά των προηγούμενων γιορτών)!


Σκίσαμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαρούμενος είμαι, ε? Πτώμα είμαι βασικά αλλά αυτή η κούραση είναι γλυκιά κούραση... :)

Τρίγωνα, κάλαντα, μες την γειτονιά...
Ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά...


(Να που έλεγα ότι θα έβαζα και φωτογραφίες από το σχολείο μου :) )

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η γιορτή πρέπει να ήταν φανταστική,φαλινεται και από τις φωτο αλλά και από τον τρόπο που τα περιγρΆΦΕΙς. Εμάς η Γ γυμνασίου,που κανονικά έπρεπε να ήταν χορωδεία, έκανε κοπάνα από τη χριστουγεννιάτικη γιορτή και εμείς η Β τη βγάλαμε με CD στην αίθουσα και η Α μας κρατούσε παρέα... Η γιορτή , σαν σχολική γιορτή, ήταν αποτυχία...

Αμπελοφιλόσοφος είπε...

Κοπάνα? Στην γιορτή? Αυτά είναι... Αυτό θα πει δικέ μου... Εσύ μην με ακούς, ε :P είσαι μικούλα ακόμα... Πάντως θα τους θυμούνται για χρόνια... Κάτι πέτυχαν... Lol... Είπαμε μην με ακούς εσύ και σε βγάζω από τον καλό τον δρόμο...

Ανώνυμος είπε...

Μου τη σπάει όταν με λένε μικρή. Θα το ανεχτώ όμως.[πλάκα] Να δεις σκηνικό,η μουσικός να τσιρίζει, ο διευτυντής να πέρνει τηλ.στα σπίτα των παιδιώ, ο γυμναστής να βρίζει και οι καθηγητές να βρίσκονται σε κρίση. Εμείς τη είχαμε καταβρεί. Για το τρελοκομείο ήμασταν!:-)

Αμπελοφιλόσοφος είπε...

Μα δεν σε είπα μικρή... Νια νια νια νια νια... :D Λολ... Τέλος πάντων... Και γιατί έχει κάτι κακό το τρελοκομείο? Σε τρελό μιλάς... (όχι με χαρτί αλλά θα μπορούσα...)